27 години няма следа от варненец, търсят го Интерпол и съпругата му

0

Варненец, който е в неизвестност вече повече от 27 години, е обявен за издирване Интерпол, показа проверка на Дарик. 

Следите на Марин Стоянов Митев се губят през 1995 г., когато той е 21-годишен. Мъжът е висок 170 см, има кафяви коса и очи. Той е обявен за издирване с жълта бюлетина. Тя е за лица, които не са извършили престъпление, а са безследно изчезнали. 

Апел за издирването на Марин Митев беше направен преди 7 години в страницата „Търсим се” във „Фейсбук” от неговата съпруга.

„Искам да открия първия си съпруг Марин Стоянов Митев, изчезнал на 2 юни 1995 година от дома на родителите му. Роден е на 11 юли 1973г. в град Варна. Имам от него един прекрасен син. Бяхме женени, но тогава много не се разбирахме, бяхме много млади, а и тогава хората заминаваха в чужбина… От 20 години съпругът ми е изчезнал и никой не знае какво е станало с него – ни вест, ни кост”, гласеше публикуваното през лятото на 2015 г. съобщение, което беше придружено със снимка на Марин Митев. Името на жената не беше посочено, а в коментарите под поста се включи синът й от изчезналия мъж.

На сайта на Интерпол е публикувана същата рождена дата на Марин Митев, но като дата на изчезване е посочена 1 януари 1995 г. 

Прегледана: 49915

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече