Ново признание: Стояна Нацева получи наградата „Писател на годината“

0

Стояна Нацева бе наградена с високото отличие „Писател на годината“ на престижните „Национални награди за мода, шоу, бизнес – Бургас 2022“.

На церемонията, която се проведе в клуб „Модерен театър“ в морския град Нацева не скри вълнението си от това признание.

„Благодаря за наградата. Както вече съм казвала моите книги не са просто книги, а цели тренинги. В тях ще откриете безценна информация поднесена по много разбираем начин. Сбъднете мечтите си и променете възприятието си за света и всички процеси в него, защото когато ние се променяме и светът се променя“.

Стояна Нацева е автор на 10 книги, които се превърнаха в бестселъри. Сред тях са „Бъди центърът на своята вселена“,  „Правилата на Царицата“,  „Живей в Изобилие“, „Живот без страхове“, Силата на рода“, „Изборът Любов, и др. Книгите се радват на изключително голям интерес и до сега от тях са продадени над 55 000 броя, което е своеобразен рекорд. От няколко дни в продажба е и десетата книга на Стояна Нацева  „Дневник на вълшебствата“.

Подробна информация за книгите на Стояна Нацева можете да намерите на този линк, както и да направите своята поръчка: https://happylifeacademy.eu/produkt/dnevnik-na-valshebstvata

2022 г. е изключително успешна за Стояна Нацева и нейната „Академия за Щастлив Живот“.

„Множеството награди, които аз и „Академията Щастлив Живот“ получихме през тази година показват, че това, което правим е полезно за хората и им помага. Благодаря на всички, които забелязват нашите усилия и ни поощряват да вървим напред“, казва Стояна Нацева.

Сред наградите на г-жа Нацева и „Академия Щастлив Живот“ са  „Бизнес дама на годината 2022“, „Компания на годината“ (сред 20-е най-успешни компании в страната)  в раздел Личностно и бизнес развитие, а Международната Асоциация на професионалните терапевти и консултанти личностно развитие IAPTC грабна приз  в категорията Обучение – дейности за повишаване на професионалната квалификация. Стояна Нацева спечели още една престижна награда. Тя бе обявена за „Будител на годината“ на конкурса „Мисис Дама на годината“.

Прегледана: 51950

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече