Българин работи за „Междузвездни войни“

0

Българин работи по легендата „Междузвездни войни“!

Талантливият художник Иван Коритарев е нарисувал целия втори сезон на поредицата High republic meet the characters – поредица от видеа, които представят основните персонажи. Те са правени специално за компанията „Дисни“, която преди години купи марката „Междузвездни войни“ и оттогава не престава да бълва филми, сериали, анимации и реклами, свързани с поредицата.

„Мога официално да си отбележа в списъка, че вече съм работил за „Междузвездни войни“. Работих върху сезон 2 на High republic meet the characters, като целият сезон беше илюстриран от мен. Имаше частично повторно използване на сцени от предишния сезон, както и леки дооправяния от друг на някои лица и други неща“, споделя с усмивка Коритарев, като в личния си профил във фейсбук е публикувал видео с илюстрациите си.

Илюстрациите му са впечатляващи

Илюстрациите му са впечатляващи

Коритарев е известен с илюстрациите към книги, както и с комиксите си. Признава, че първоначално се е самообучавал, но впоследствие се учи от съпругата си – Сибила.

„Комиксите, както и филмите разказват истории. За всяка история е добре да има звук, който да помогне на разказа, да допълни настроението в историята“, споделя в интервю талантливият творец.

Видеото вече се разпространява в интернет

Видеото вече се разпространява в интернет

От години Иван живее със семейството си във Великобритания. Заедно със съпругата си имат студио за анимация и комикси, наречено „ГРОЗЕН“. Особено популярни както у нас, така и на Острова стават с комикса си „Бяс“, в главната роля в който е свиреп заек.

Прегледана: 40275

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече