Официално: Кание Уест и Ким Кардашиян сложиха край на брака си

0

Ким Кардашиян и Кание Уест уредиха развода си в Лос Анджелис, съобщава Fox News.

Според съдебните документи риалити звездата ще получава по 200 000 долара месечно издръжка от бившия си съпруг за четирите им деца.

Двойкаката се съгласи на съвместно попечителство и от 1 декември Уест ще отговаря за месечните такси за издръжка.

Кардашиян и Уест, който сега носи името Йе, имат предбрачен договор и се съгласиха да „разделят всички активи и пасиви“ от техния шестгодишен брак.

Ким Кардашиян подаде иск за разтрогване на брака на 19 февруари 2021 г. , след като двойката се раздели на 26 декември 2020 г. след шест години брак.

„Считано от 1 декември 2022 г., ответникът (Уест) ще плаща на ищеца (Кардашиян) като издръжка за децата сумата от 200 000 долара на месец. Издръжката на детето ще се изплаща чрез банков превод на първо число от всеки месец по банкова сметка“, се казва в документите.

И Кардашиян, и Уест ще бъдат отговорни за всяка част от неосигурените „здравни, медицински и зъболекарски разходи“ на децата си, а Ким ще продължи да поддържа и плаща застраховката на децата, докато е налична или „докато всяко дете навърши 26 години , без участие на ответника.“

Двойката ще раздели разходите за обучението в частните училища на Норд, Сейнт, Чикаго и Псалм, а също така ще сподели отговорността за разходите, направени от частната охрана на непълнолетните.

Кардашиян и Уест също така ще плащат еднакво разходите за колеж за всичките си четири деца, чиято възраст варира от 3 до 9 години.

„Страните се съгласяват, че по време на брака си те не са придобили общи активи и че към датата на раздялата и датата на съдебното решение не са притежавали общи активи“, е посочено още в споразумението.

Съгласно документа, ако Кардашиян и Уест не спазят „важни решения, свързани със здравето, образованието и благосъстоянието на непълнолетните деца“, те ще участват в медиация за „най-малко три часа с взаимно договорен пенсиониран съдебен служител, намиращ се в Южна Калифорния“. В това време и двамата ще положат „добросъвестни усилия“ за разрешаване на всички такива неуредени спорове.

Медиацията се извършва в рамките на 14 дни след писмено искане от която и да е от страните и ако те не са в състояние да разрешат своите разногласия, могат да „отправят молба до Съда за решение по отношение на тези неуредени спорове“. Въпреки това, ако една от страните не успее да вземе участие в медиацията, другата страна ще има „единствена власт за вземане на решения относно причините, които са предмет на спора“.

Уест, който уволни двама адвокати след подаването на молбата за развод, също повдигна няколко технически въпроса и искания, включително и възможност за разпит под клетва на всеки нов съпруг на Кардашиян, което съдията по делото Стив Кокран незабавно отхвърли.

Споразумението идва, след като няколко големи компании прекратиха партньорството си с Кание Уест заради обидни и антисемитски коментари.

Уест и Кардашиян започнаха да се срещат през 2012 г., а първото им дете се роди през 2013 година.  Уест предложи брак на Ким същата година, използвайки гигантски екран на празен крайбрежен стадион на Сан Франциско. Двойката се венча на 24 май 2014 г. на церемония в ренесансова крепост във Флоренция, Италия.

Прегледана: 52650

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече