Мегаскандал: 300 лева да влезеш в тоалетната на Алла Пугачова  

0

В нов мегаскандал се забърка Алла Пугачова. Звездата затвори и последната си врата към родната Русия, след като закри всичките си бизнеси и фирми там. Сега пък стана ясно, че прочутият ѝ замък, в който живееше със семейството си край Москва допреди да емигрира в Израел заради войната на Русия с Украйна, е станал туристическа атракция.


Почитателите на Пугачова могат да се докоснат до бита на своя кумир, да влязат в будоарите, гардеробите и тоалетната ѝ. Първата дама на съветската и руската естрада е разрешила провеждането на екскурзии в нейния замък в село Гряз на 40-50 километра от центъра на Москва.

Върху самия билет е упоменато, че екскурзията „Замъкът на примадоната“ включва посещение на будоарите, гардеробните и тоалетните на звездата. Цената за едно посещение е 10 200 рубли, което прави около 305 лева. Въпреки високата цена изрично се забранява правенето на снимки и клипове в имението. Любимката на руската публика пак ще си навлече гнева на Кремъл, тъй като върху билета е написано, че „Всички средства от продажбата на билетите ще бъдат преведени в благотворителния фонд на Олена Зеленска“.

Междувременно и в Израел бушува буря с участието на Пугачова. Преди дни израелската полиция е задържала няколко служители на местната миграционна служба след шумен скандал с издаването на паспорти на руски граждани, сред които е и певицата, съобщава израелският вестник „Маарив“.


Съгласно сведенията на изданието са арестувани петима граждани на страната, включително трима служители на Службата за населението и имиграцията, които са заподозрени в издаването на постоянни израелски паспорти на руски граждани, за да „осигурят свободното им движение по света“. „В хода на разследване под прикритие се оказа, че двама „посредници“ са се обърнали към служители на различни отдели с искане да издадат израелски паспорти на руски граждани, което противоречи на надлежния процес“, пише вестникът. Уточнява се, че служители на местната миграционна служба на възраст 43 и 42 години са действали като посредници, които са поискали от колегите си да издадат документи на руснаци, пристигнали в страната, заобикаляйки установената процедура, за да могат да „летят от една страна в друга, използвайки не руски паспорт, а израелски“.

Припомняме, че наскоро в Израел избухна скандал във връзка с разкритите нарушения по време на репатрирането на Алла Пугачова и съпруга ѝ Максим Галкин. Местният журналист Равив Друкер оспори законността на предоставянето на гражданство на певицата и хумориста, като посочи, че са се венчали в православна църква. Според законите на Израел лице, което изповядва религия, различна от юдаизма, не може да стане гражданин на страната. Друкер предаде видеозаписа от сватбата на Галкин и Пугачова на израелските правоприлагащи органи с искане да проверят законността на издаването на паспортите на артистите.

Прегледана: 57350

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече