Вдовицата на Митко Цонев открила черна магия с пирони

0

Мариана – съпругата на незабравимия журналист Димитър Цонев, който ни напусна преди 6 години едва на 56-годишна възраст, силно вярва в окултното и споделя, че със семейството ѝ са обект на черни магии.

Митко Цонев издъхна след тежък инсулт през 2016 г., а роднините му допускат, че трагедията в семейството може би е в резултат на проклятие, направено от недоброжелатели. Вдовицата на журналиста продължава да обитава тяхната семейна къща в столичния квартал „Бояна“. Неведнъж се случвало, докато почиствала помещенията и забърсвала обзавеждането от насъбралия се прах, да открива в мебелите им забити пирони. Мариана не намирала логично обяснение защо и по каква причина гвоздеите са се озовали там. „Забити са на места, на които няма как да са от полза. Странни работи!“, чуди се Цонева.

Пирон тя открила първо в дървена врата на един от кухненските им шкафове. После случката се повторила – друг бил забит странично в шкаф, намиращ се в тяхната дневна. Приятели на съпругата на Димитър Цонев са категорични, че става дума за магия.
Всъщност пиронът е един от най-често използваните предмети, когато се поръчват и правят черни магии. Символиката му е с него „да бъде закован ковчегът на жертвата“, обясняват специалисти в сферата. За същата цел могат да се ползват още игла или друг остър железен предмет. Те са заредени с негативна енергия, която е насочена към всички жители на къщата. Това е прокоба, причиняваща смърт, болести и раздор в семейството, обяснява маг Вероника.

Обикновено иглата или пиронът се забива на незабележимо място в стената или се хвърля между дъските на пода. Такъв предмет се открива случайно. За да се премахне подобен тип изключително силна черна магия, е необходимо иглата или пиронът да бъде счупен, но с ръкавици, и да се зарови възможно най-далеч от къщата.
Самата Мариана Цонева твърди, че е изхвърлила откритите от нея пирони. Въпреки че вече 6 години Димитър Цонев не е между живите, любимата му споделя, че продължава да усеща неговото присъствие в дома им. Според Цонева не е случайно, че точно в деня на опелото на журналиста в къщата им дошло малко коте, което останало при тях. Тя е категорична, че неговият дух се е вселил в животинчето.

Прегледана: 55300

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече