На 82 г. дизайнерът Роберто Кавали стана баща за шести път

0

На 82-годишна възраст италианският моден дизайнер Роберто Кавали се сдоби с 6-то дете от 45 години по-младата си съпруга.

Кавали, който вече има пет деца от предишните си два брака, сега има шесто дете от съпругата си Сандра Нилсон, която е на 37 години, бивш модел на шведския Playboy.

По време на интервю за италианското списание „Новела 2000“ модният дизайнер разкри, че са избрали името Джорджо за сина си в памет на баща му, който е убит от нацистите в края на Втората световна война.

„Името му е Джорджо, както дядо му, баща ми…, който беше застрелян от нацистите в клането в Каврия, когато бях на четири години“, каза известният дизайнер.

Роберто има две деца, Томазо и Кристина, от първата си съпруга Силванела Джанони, за която се ожени през 1964 г. и имаше десетгодишен брак.

След това творецът се ожени повторно през 1980 г., а втората му съпруга бе австрийската модна дизайнерка Ева Мария Тинер. От брака си с нея той има три деца Робърт, Рахел и Даниела. Двойката се разведе през 2010 г., а Роберто започна връзка с модела Сандра Нилсон през 2014 г.

През 2015 г. Роберто Кавали купи частен остров за съпругата си Сандра в родната ѝ Швеция.

Прегледана: 52950

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече