Парис Хилтън обвини свой учител в сексуален тормоз

0

Милиардерската наследница Парис Хилтън твърди, че е станала жертва на сексуален тормоз, когато е била едва в осми клас.

В автобиографията си „Парис: Мемоарите“ тя пише, че преподавателят я „опипвал и целувал“, а на нея и отнело години, за да осъзнае, че е била жертва.

Наследницата продължава с обвиненията, като каза, че учителят, който бил млад и красив й се обяснил в любов. Хилтън, която по това време е била в ранните си тийнейджърски години, казва още, че след това той й дал телефонния си номер и я помолил да пази отношенията им в тайна.

„Той ми се обаждаше почти всяка вечер и с часове говорихме колко невероятно зряла, красива и интелигентна съм била, колко чувствена, неразбрана и специална“, пише тя.

Бившата риалити звезда твърди, че преподавателят й давал за пример 13-годишната разлика във възрастта между принцеса Даяна и принц Чарлз и че Присила Пресли е била на 14, когато Елвис Пресли „се е влюбил в нея“.

Един ден учителят тайно отишъл в дома на Хилтън, докато Парис била сама. „Учителят ме придърпа в ръцете си и ме целуна“, пише тя, добавяйки, че един път майка й и баща й са ги хванали в колата му. Отношенията им станали причина родителите на наследницата да я пратят във Франция където тя живяла цяло лято с баба си.

„Отне ми десетилетия, за да изрека думата педофил. Не можех да приема ролята на жертва“, признава тя.

Прегледана: 52080

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече