Синът на Джина Лолобриджида с нови разкрития за изчезналото й богатство

0

Къде изчезна богатството на Джина Лолобриджида? Отговорът дава сина на италианската киноикона Милко Скофич след приключване на тримесечната ревизия на нейните активи.

В дома на покойната звезда бяха открити палта от норки, оригинални сценарии, включително и за филм, в който Фидел Кастро е главен герой. Също така и статуетки и картини със „скромна стойност“ и съвсем малко ценности.

Инвентаризацията на активите на Лолобриджида показа, че от състоянието й са се изчезнали 9 милиона евро. В редица интервюта Милко Скофич обвинява асистента на своята майка Андреа Пиацола за профуканото й богатiво.

„Почти нищо не е останало в разплащателните сметки. Всичко бе изхарчено, че се наложи администратора на майка ми да плати сметка за зъболечението й от няколко хиляди евро“, заяви сина й Милко Скофич

„Когато Пиацола се появи в живота ни, активите на майка ми бяха повече от добри. Сега не е останало нищо! Къщата на Пиаца ди Спаня беше продадена, както и тази в Монтекарло. Междувременно Пиацола изтегли десетки хиляди евро в брой, пътуваше с хеликоптер, купи ферарита и ягуари“, разкри още той.

Милко Скофич се надява да възстанови предмети от колекцията на Лолобриджида, които му напомнят за детството и годините, в които здравословното състояние на неговата майка все още е било добро.

„Майка ми вярваше в откровени лъжи. Те изкривяваха реалността, отчуждиха я от приятелите – тези, които можеха да й отворят очите, докато тя беше изолирана с един единствен събеседник“, коментира още Скофич.

„Един ден отидох при майка ми. Тя току-що се беше върнала от Ню Йорк, където беше с Пиацола. Той пристига и ми казва, че най-накрая е успял да сключи мир между мен и майка ми. Не придадох голяма тежест на тази шега, но още тогава трябваше да разбера намеренията на Пиацола. По това време майка ми вече беше много крехка“, заключва синът на легендарната актриса.

Прегледана: 49945

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече