Жена роди деца на брат си

0

„Имам две деца с полубрат си – каноните твърдят, че трябва да горим в aда, но ние нямаме търпение да се оженим.“ Тази необичайна любовна история разказва испанката Ана Парра , която загубила баща си, за да срещне любовта на живота си.

Когато била малка баща й изоставя нея и майка й, заради друга жена, която му ражда син. През целия си живот Ана била наясно, че има полубрат. Срещат се за първи път, когато била на 20 години, след като любопитството я подтикнало да го издири във Facebook. За първата им среща Ана издава, че между тях веднага прехвърчали искри.

„Не искахме да си го признаем. Бяхме ядосани на самите себе си, защото ни беше много трудно. Ние сме роднини, въпреки че не се чувстваме по този начин.“, разкри испанката в телевизионно интервю, предава DailyMail.

„Забавлявахме се на парти, приближихме се един към друг, и си разменихме първата целувка“, споделя тя за първия интимен момент помежду им.

Първоначално двойката обаче се старала да прикрива, че е имало нещо между тях, но химията била твърде силна, за да я загърбят и отърсят от нея.

„После всеки тръгна по пътя си и бяхме някак си засрамени от това, което току-що се бе случило“, разказва още тя.

Връщайки се назад, Ана признава, че тази първа среща е преобърнала живота й.

Въпреки опитите им да стоят далеч един от друг, двамата се срещнали след няколко дни и оттогава са неразделни.

За първи път двамата влюбени демонстрирали свободно връзката докато били на почивка в Лондон.

„Държахме се за ръце като истинска двойка, на публично място, ходихме на вечеря, разхождахме се. Беше като експлозия на свободата“, споделя тя за първото им съвместно пътешествие.

Ана и Даниел вече имат две деца и нямат търпение да узаконят връзката си с брак.

Прегледана: 52770

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече