Хари тръгва на война: Вече няма да пази репутацията на Камила

0

Принц Хари повече няма да се въздържа, да обсъжда мащехата си, кралица Камила в бъдещи дискусии и интервюта за монархията, смята телевизионният екстрасенс Дебора Дейвис.

Херцогът на Съсекс присъства на коронацията на баща си в събота, но минути след края на грандиозното събитие, веднага се втурна към летище Хийтроу, за да отлети обратно за Америка.

Въпреки че е син на Чарлз, той седеше на третия ред в Уестминстърското абатство, зад по-големия си брат принц Уилям. Хари пристигна с братовчедите си, принцеса Южини и Беатрис и техните съпрузи и излезе от абатството с тях.

Но докато връзката им остава разбита, телевизионният екстрасенс Дебора Дейвис обясни, че вярва, че Чарлз все още държи сина си дълбоко в сърцето си. Тя каза пред Mirror: „Хари наистина обича баща си и брат си. Крал Чарлз обича Хари, както и Уилям, но Уилям не може да види ситуацията, защото е гневен. Това причинява голям разрив межди братята“.

Ясновидката смята, че Хари ще напише още една книга за кралското семейство. „Виждам и друга книга. Хари знае много, което още не е написано и има много неща, които да разкаже за Камила. Този път няма да се сдържа“.

Прегледана: 52720

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече