Надежда Нейнски вдигна четвърта сватба (Снимки)

0

По-малката от двете щерки на Надежда Нейнски наскоро е минала под венчилото, научи „Ретро“. Нина, която завърши архитектура в Милано и остана да живее и гради кариера в италианския град, е вдигнала сватба с немец с индийска кръв и вече носи фамилията Фон Руп. Това е четвърта сватба за семейството на бившата посланичка в Турция и министърка на външните работи от кабинета на Иван Костов.

Нина се е омъжила в Милано 

Самата тя два пъти е влизала в ролята на булка – веднъж с първия си съпруг Камен Михайлов, който е баща на двете ѝ дъщери Виолета и Нина. С него бяха семейство от 1983 до 2006 г., когато се разведоха. Три години по-късно Надежда сключи брак с настоящия си мъж Светлин Нейнски и взе неговата фамилия. През 2015 г. Хубавото Наде даде ръката на голямата си дъщеря Виолета на известния кардиохирург Азис Алейдин Азис, който работеше в екипа на Правителствена болница, а вече практикува в частната „Лозенец“ в София. Зетят на Нейнски е български мохамеданин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета на общината. Дъщерята на бившата министърка също работи в болницата на мъжа си, където изпълнява функциите на клиничен психолог. Известно време тя бе в майчинство след появата на първородната внучка на Надежда – Алина, а после Виолета публично призна, че е преживяла изключително тежка следродилна депресия, която била на път да съсипе брака ѝ. С мъжа ѝ обаче преодолели кризата и към момента продължавали да съжителстват в мир и любов, но все още не можели да се решат да имат втори наследник.

Зетят на Нейнски – Рафаел 
Майка на този етап не е станала по-малката ѝ сестра Нина, която все още се радва на прясно сключения си брак. С мъжа ѝ Рафаел съжителстват заедно в Милано и рядко се връщат у нас. Отскоро малката дъщеря на Надежда Нейнски е собственичка на свое архитектурно студио, като преди това трупаше стаж и опит като артдиректор на голяма италианска фирма. От двете наследнички на бившата посланичка в Турция Нина била по-амбициозната кариеристка, която все още не била готова да бъде майка. Красавицата пази личния си живот като орлица и дори не се изкуши да публикува снимки от сватбената церемония със съпруга си Рафаел, на която майка ѝ летяла от щастие.

След като през 2020 г. Нейнски бе отзована от поста на посланик на България в Турция, тя замина в Щатите, където бе поканена да чете лекции в елитния университет „Харвард“. В момента времето ѝ e разкъсано между родината и Америка, където се е настанила да живее в щата Масачузетс.

Надежда с втория си мъж Светлин Нейнски

Прегледана: 53850

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече