Крал Чарлз III с нова снимка с двамата си наследници по случай коронацията

0

Британският крал Чарлз Трети отбеляза своята коронация с нова снимка, на която е заедно с двамата си наследници, предаде ДПА.

Снимката на Чарлз заедно с британския престолонаследник принц Уилям и внука на краля принц Джордж е направена в тронната зала на Бъкингамския дворец в деня на коронацията.

Крал Чарлз Трети е седнал в центъра на един от двойката тронни столове от 1902 г., които са били изработени за бъдещите крал Джордж Пети и кралица Мери, за да бъдат използвани при коронацията на крал Едуард Седми. Те са използвани също така и през 1937 г. като фон за коронацията на крал Джордж Шести, предаде БТА. 

Миналата година Чарлз и Камила използваха двата тронни стола в Уестминстър хол, за да приемат обръщения от двете камари на парламента.

На снимката крал Чарлз Трети е облечен в кралската мантия с императорската държавна корона и държи кралската сфера и скиптъра с кръста.

Наследникът на британския престол принц Уилям и неговият син принц Джордж са застанали от двете страни на краля и се усмихват.

Разпространена бе и друга снимка, на която се виждат крал Чарлз Трети и кралица Камила с почетните кралски пажове и така наречените „придружителки на кралицата“.

Прегледана: 55315

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече