Наталия Кобилкина се разведе след 9 години семеен живот

0

Сексгурото Наталия Кобилкина се разведе! Най-известната сексоложка и терапевт в България съобщи изненадващата новина, че след цели 9 години семеен живот вече не е със съпруга си Такис.

„Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно. Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син. В решението ни няма влияние от трети страни. Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои.“, написа във Фейсбук профила си сексгурото Наталия Кобилкина.

Припомняме ви, че Кобилкина се врече във вечна вярност на своя любим Такис през юни 2017 г. Две години по-късно, през февруари 2019-та се роди и синът им Филип. Преди Такис Дретакис, известната сексоложка бе омъжена за Делчо Добрев, с когото се разделиха през 2005. Ето, че в момента Кобилкина отново е разведена дама. Какво ли ще й поднесе животът предстои да разберем

Прегледана: 56835

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече