Прокуратурата погна две сестри развратнички

0

Софийската районна прокуратура повдигна обвинение срещу две сестри набирали хора с цел развратни действия, съобщиха от държавното обвинение. Жените са прилъгвали предимно млади момичета, но и момчета да правят секс с платежоспособни господа.

Услугата се заплащала 100 евро за час. От държавното обвинение уточняват, че периодът на престъпната дейност чрез която двете развратнички са набавяли имотна облага за себе си е от ноември 2021 година до април 2022 година.

Обвиняемите Р.Р. И С.Р. набирали желаещи да извършват такъв тип дейност по обяви в София. Половите контакти са осъществявани с мъже на територията на Република Нидерландия.

Деянието е осъществено чрез обещаване, даване и получаване на облаги – 100 евро на ден или 50% от стойността на предлаганите услуги.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 159а, ал. 2, т. 6 вр. чл. 159а, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 НК. Разследването е извършено от ГДБОП под ръководството на Софийска районна прокуратура. До момента в хода на разследването са извършени множество действия.

С постановление на наблюдаващ прокурор Р.Р. и С.Р. са задържани за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двете обвиняеми.

Прегледана: 59540

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече