Гонят любовницата на Силвио Берлускони от луксозното му имение

0

Без никакъв толеранс децата на Силвио Берлускони гонят неговата последна изгора Марта Фашина от луксозно имение Сан Мартино в Аркоре. Принципно обичаят повелява шест месеца траур за съпругата на починалия и три месеца за останалите роднини. В този случай обаче наследниците на Берлускони няма да проявят съчувствие към Фашина.

Марта Фашина и нейното семейството, което я подкрепя в този труден момент, ще трябва да се преместят на друго място, пише La Repubblica. Децата на покойния магнат желаят да си върнат пълния контрол върху двореца от XVIII век, който техния баща толкова много обичаше. Силвио Берлускони прекара последните месеци от живота си именно там в компанията на любимата Марта, която наричаше своя съпруга без да е встъпил в официален брак с нея. Сега Фашина има на разположение три месеца за да напусне луксозната вила на Силвио Берлускони в Аркоре. 

„Започна втора фаза от изпълнението на завещанието на Берлускони и Фашина не бива дори да си мисли, че може да бъде първа в наследствената линия“, смята високопоставен служител на партия Форца Италия. „Децата явно искат собствено пространство, като същевременно зачитат желанията на Рицаря”, разсъждава той.

Според него това означава две неща: Децата на Берлускони нямат намерение да оспорват волята на баща си, въпреки че остава под въпрос дали 100-те милиона евро, които той остави на Фашина с бележка, написана на ръка от болничното му легло, ще й бъдат изплатени от адвокатите. Според анализатори на Ботуша това ще се случи при условие, че Марта се отнася с уважение към семейството и не отправя преувеличени искания.

Вила Сан Мартино принадлежи децата на Берлускони по волята на неговото завещание, а според адвокати сумата определена за Фашина ще бъде намалена – хипотеза, която обаче към този момент остава непотвърдена.

В Италия журналистите са фокусирани и върху друга тема, произтичаща от смъртта на Силвио Берлускони – дълговете на партията Форца Италия към покойния магнат.

Прегледана: 59770

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече