Ален Делон жертва на домашен тормоз  

0

Децата на френския актьор Ален Делон подадоха жалба в съда срещу „спътницата“ на баща им Хироми Ролен по обвинения в тормоз и незаконно присвояване на личната му кореспонденция, съобщи АФП, като цитира адвоката им Кристоф Айела.
Юристът каза, че 87-годишният Ален Делон се е присъединил към иска срещу 66-годишната Хироми, която се настанила при него, в писмено изявление. Жалбата е подадена в Монтаржи, департамент Лоаре, от трите деца на френската кинозвезда – Анушка, Ален-Фабиен и Антъни Делон.

След сърдечносъдовите проблеми на актьора през 2019 г. тази жена се премести в дома му и стана все по-агресивна, с унизително и оскърбително отношение към него и децата му, се казва в изявление на адвоката на децата на Делон. Тя „постоянно изолира Ален Делон от близките му приятели и семейството му, като използва заплахи. Системно контролира телефонните му разговори и личните съобщения. Отговаря вместо него… и се опитва да получава пощенските му пратки. Пречи на децата му да го посещават редовно, както винаги са го правили. Тя е авторитарна и заплашителна, като дори стига дотам, че малтретира по недопустим начин кучето на Делон“, казва още адвокатът Кристоф Айела.

Според френското наказателно право за подобни действия може да бъде наложена присъда до три години затвор, както и глоба до 45 000 евро.
Децата на актьора са на мнение, че той е под натиск да сключи брак с Хироми, което поражда съмнения за „поведение, което не е лишено от парични намерения“, писа в. „Паризиен“. Според изданието Анушка Делон се оплакала, че е била „обидена“ от Ролен и ѝ било забранено да посещава баща си в имението му в Души-Монкорбон, департамент Лоаре. Там японката изолира Ален Делон от света.
Трите деца на кинозвездата се надяват с предприетите действия да сложат край на тази ситуация, с която и баща им не е съгласен. Веднага след депозирането на жалбите прокуратурата в Монтаржи започна предварителна проверка.

Не закъсня и отговорът на Хироми Ролен, която категорично отхвърля обвиненията на наследниците на Делон. Тя „отрича всички обвинения, отразени широко медиите“, заяви адвокатът ѝ Ясин Бузру в разпространено изявление до медиите. Освен това Ролен твърди, че „била насилствено изведена от имота от бодигардовете на актьора“. Тя се готви да внесе жалба срещу децата на Делон и охранителите, упражнили насилие, като щяла да приложи медицински документи.
Хироми Ролен споделя живота на Ален Делон след инсулта, който той претърпя през 2019 г. Актьорът я представя за своята „японска спътница“, но синът му Антони обяви пред BFMTV, че жената е бивша служителка, а не партньорка на баща му. Първоначално се е грижела за имението на Ален Делон в Швейцария, когато актьорът го обитавал. Постепенно обаче започнала да се сближава с актьора, който в последните години изключително рядко се появява публично и предпочита да живее в уединение.

Прегледана: 56860

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече