Хю Хефнър спял със седем жени, но само по тяхно желание

0

Изабела Сейнт Джеймс, известна като едно от седемте гаджета на покойния създател на Playboy, разкри пикантни подробности от живота в имението на ексцентричния магнат.

Джеймс влиза в живота на Хефнър през 2002 г., когато е 26 години, след като била поканена да бъде една от седемте му приятелки. Въпреки че приела офертата с радост, сега тя признава, че ситуацията е била малко странна.

„Няма да се преструвам или да лъжа – беше много странно да бъда част от група от седем момичета, които споделят един и същи мъж. Но хората трябва да разберат, че това не е типичната нормална връзка. Той имаше една основна приятелка, която споделяше неговата спалня. Останалите от нас имахме собствени спални. Можехме да правим каквото си поискаме през целия ден. Няколко нощи седмично излизахме по клубове. И след това няколко вечери седмично щяхме да имаме възможност да бъдем интимни с него, ако искахме“, казва тя.

„Той никога не е влизал сам в стаята ми“, продължи тя. „Той никога не е спал в стаята ми. Той никога не е спал в леглото ми. Никога не съм спала с Хеф, като истински сън. Беше много непринудена връзка. Беше като част от империята Playboy, машината Playboy. Това не е типично емоционална или физическа връзка, която бихте имали в една връзка. И със седем приятелки контактът беше наистина минимален“, добавя още тя.

Въпреки че са имали много свобода, приятелките на Хефнър трябвало да спазват и няколко основни правила. „Трябваше да се приберем до 21 часа, затова имахме вечерен час. Хеф не искаше момичетата да излизат и да купонясват без него. Предполагам, че не искаше да имаме възможността да му изневерим, което води до второто правило. Не изневеряваш на Хеф. Той ти е гадже, независимо от нивото на интимност. Той приемаше това много сериозно. Трябваше да се отнасяш с уважение. Нямаше общуване с персонала. Не трябваше да се мотаеш с икономите“, споделя Джеймс.

Въпреки рестрикциите, жените на Хефнър се радвали на сериозни облаги. Те често пътували до екзотично дестинации и срещали някои от топ звездите на Холивуд. Дамите имали и седмична издръжка от 1000 долара, безплатно медицинско обслужване, нова кола, дрехи, грим и др.

Прегледана: 55525

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече