Евгений Пригожин държал харем с девици в Санкт Петербург

0

Л идерът на групата „Вагнер“ Евгени Пригожин е поддържал таен харем в Санкт Петербург преди опита си за въоръжен бунт срещу режима на Владимир Путин.

„Босът на наемниците харесва по-младите момичета, но също така има ексцентрична мания да обменя телесни течности с девици“, според независимия руски сайт The Insider.

Жена, която „продаде девствеността си на милиардера Пригожин, когато беше на 18“ – и сега съжалява за решението, каза, че босът на частната армия „Вагнер“ вярва, че сексът с партньори за първи път удължава младостта му.

Зловещите разкрития идват само един месец след като шефът на частната армия поведе група от свои наемници срещу руското министерство на отбраната и армията. Опитът за бунт обаче беше потушен много бързо и оттогава „Вагнер“ се подвизават в Беларус.

„Преди прогонването му в Беларус, Пригожин държеше ротационен харем от много млади момичета в стаи под наем в хотел Solo Sokos в Санкт Петербург“, твърди The Insider. Представител на синдиката на „сексуалните работници“ каза пред медията, че „той е правил секс без презерватив“, защото „вярва, че така обменя енергия, течности и сякаш получава заряд от жизненост от тях“, казаха те. Жена, наречена само Маша, каза, че е загубила девствеността си с шефа на „Вагнер“ през 2019 г., когато е била на 18 години.„Бях в дълбока депресия и трябваше да отида в болницата. По това време срещнах друго момиче на моята възраст и тя беше изгонена от дома си и наистина се нуждаеше от пари. Тя ме попита дали искам да продам девствеността си за 40 000 рубли (около 785 лв., бел. Ред.)“, каза тя.

Друга жена пък твърди, че е била принудена да отиде на лекар, който да докаже девствеността й преди да си легне с Пригожин. Собствеността на клиниката, която е направила предполагаемия преглед, се свързва с по-голямата дъщеря на Путин Мария Воронцов, за която е известно, че лекува ВИП персони, включително Пригожин.

Евгени Пригожин първо се прочу в Русия като готвача на Путин, тъй като организираше банкети в Кремъл. По-късно, след като забогатява, основава частната армия „Вагнер“ заедно с бившия руски военен Дмитрий Уткин.

Прегледана: 53395

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече