Смъртна заплаха за Наско Сираков, Илиана Раева с обръщение към институциите

0

Съпругата на мажоритарния собственик на „Левски“ Наско Сираков – Илиана Раева, се обърна за помощ към институциите в България. Причината е пост на един от тарторите на Сектор „Б“ Любо Костадинов-Младежа, минути след мача със „Шкупи“.

Днес тя отправи обръщение към президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание и вътрешния и спортния министри, прокуратурата и цялата общественост.

Вчера, след победата на „Левски“ в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към съпруга ми Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи „СМЪРТ ЗА РАЕВ“, пише Раева. 

Ето цялото обръщение на Илиана Раева:
 

До Президента на РБългария, г-н Румен Радев

До председателя на НС, г-н Росен Желязков

До министър председателя на Р България, г-н Николай Денков

До министъра на МВР, г-н Калин Стоянов

До мимистъра на ММС, доц. д-р Димитър Илиев

До Прокуратурата на Р България

До председателите на всички политически партии

Уважаеми дами и господа,
 

Силно обезпокоена и омерзена се обръщам към всички вас за съдействие и помощ.
 

Вчера, след победата на “Левски” в Скопие, буквално минути след успеха, е написано публично ужасното послание към съпруга ми Наско Сираков, наричан от известно време Раев от същия индивид, което гласи “СМЪРТ ЗА РАЕВ”. В коментар под написаното, съмишленик на същия добавя:
 

“ И ЗА МОМИЧЕТАТА МУ”
 

Лицето Любомир Костадинов, наричан Младежът, системно обижда, унижава семейството ни. По незнайни причини има претенции към ПФК “ Левски”. Състоянието, в което е изпаднал след вчерашната победа на “Левски” явно е отключило неконтролируеми емоции и той публично е заплашил цялото ми семейство. Това вече е много сериозно.
 

Няма да обяснявам кои сме ние с Наско, какво сме дали и какво продължаваме да правим и даваме на България и на ПФК “Левски”. Всички знаят. Предпочетохме да работим тук, в Родината си, върнахме от чужбина и децата си, за да работят тук, в България. Имали сме многократни възможности като много българи да напуснем. Не го направихме. Обичаме силно България и с огромна любов двамата работим успешно за имиджа и пред света.
 

Аз все още вярвам в институциите на страната си. И няма да спра да вярвам.
 

Във всяка цивилизована, правова, европейска държава, този човек вече щеше да е задържан, както и другият заплашил мен и дъщерите ми със смърт.
 

Непонятно ми е как някои медии дори показваха като новини на страниците си отвратителните постове на на този… не знам как точно да го определя.
 

Да се толерира подобно поведение е тема за сериозен размисъл. Духът ми се бунтува и

искам да попитам:
 

Кой дава увереност на този човек безнаказано и уверено да малтретира семейството ми?
 

Кой му е вменили недосегаемост, за да заплашва СЪС СМЪРТ семейството ми?
 

Какво е вършил този човек ( трудно произнасям тази дума за него), за което не е бил наказван според Закона, за да си позволи да заплашва семейството ми със смърт?
 

Кой стои зад този човек и го пази от Закона, и му дава вяра да дерибейства безнаказано?
 

Уважаеми дами господа!
 

Моля за вашата помощ и адекватни реакции за случилото се.
 

Този човек няма място не само на стадиона, той няма място по улиците. Той е заплаха за живота на семейството ми., а може би и на други, за които не знаем.
 

Ако институциите не ни помогнат, ви уверявам, че като гражданка на Обединена Европа ще поискам публична помощ от Европейския Парламент и институции.
 

Аз вярвам, че българските институции ще направят необходимото. Моля, не убивайте надеждите ми, защото със сигурност много хора ще припознаят своето мислене и чувства чрез това мое обръщение.
 

Бих искала да благодаря за абсолютната подкрепа на левскарската общност към своята най-голяма жива легенда Наско Сираков. Тази ваша подкрепа му дава безгранични сили и вяра да продължи Мисията за спасяване на любимия си “Левски”.
 

Бъдете сигурни, че той няма да се откаже и заедно с вас и с хората, които са до него в клуба, и тези които му помагат безрезервно всеки ден ще успее!

Отворете снимката и прочетете и коментарите под нея.
 

P.s. Станимир Стоилов, поздравления за избора ти…
 

Бъди жив, здрав ти И МОМИЧЕТАТА ТИ!

Прегледана: 55730

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече