Психо: Съсед вилнее срещу жилище на бременна жена

0

Нов сигнал за междусъседски тормоз. Разбит прозорец, залепена входна врата и наемател, който скача през терасата. Това са само част от ситуациите, с които се сблъсква бременна в осмия месец жена, собственик на апартамент в столичния квартал „Лозенец“.

„В момента в апартамента ми живее наемател. Проблемите започнаха в началото на месец август, когато лицето постави бележка, че наемателят трябва да се изнесе“, разказва Радина.

Съседът, който е домоуправител, твърди, че апартаментът е портиерско помещение, което, по думите на Радина, е клевета. 

Вечерта на 1 август бесният комшия чупи един от прозорците на апартамента, залепва входната врата с лепило, като наемателят вътре е принуден да излезе от апартамента през терасата. По стените на кооперацията са се появили и заплашителни надписи.

Мъжът настоява наемателят на бременната жена да се изнесе, а тя да продаде жилището. Той твърдял, че Радина е била измамена при покупката на жилището от предните собственици и апартаментът е негоден за живеене, защото е портиерско помещение.

По думите на бременната жена мъжът незаконно е поставил камери в блока, една от които е насочена към апартамента ѝ. 

„Надявам се институциите да вземат мерки, това е системен тормоз“, казва Радина. Тя допълва, че многократно е сигнализирала органите на МВР и не е единствена, срещу конкретния съсед има и други оплаквания. 

Прегледана: 52700

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече