Принц Джордж и принцеса Шрлот били в училище, управлявано от педофил

0

Бивш заместник-директор на първото основно училище на принц Джордж и принцеса Шарлот беше осъден на 12 години затвор, след като платил на тийнейджър да малтретира деца в Индия и му изпратил кадри от атаките.

35-годишният Матю Смит беше назначен за заместник-ръководител в подготвителното училище през септември миналата година. Той е работил в сиропиталища и неправителствени организации в цяла Индия между 2007 и 2014 г., преди да поеме учителска работа в училище в Непал.

Разследващите от Националната агенция за борба с престъпността установиха, че Смит е предложил на тийнейджър в Индия 65 398 паунда за малтретиране на деца за период от пет години и го е помолил да му изпрати кадри от атаките.

Смит също имал достъп до тъмни уеб сайтове и форуми, посветени на сексуалното насилие над деца. Той се върнал в Обединеното кралство през юли 2022 г. и започнал работа в училище в южен Лондон, където бил заместник-директор преди ареста си през ноември.

Полицаите откриха повече от 120 000 неприлични изображения на деца на неговия лаптоп, SD карта и на телефона му. Смит призна 17 обвинения, включително три за насърчаване на изнасилване на дете под 13 години, три за каране на дете под 13 години да участва в сексуална активност и организиране на сексуално насилие над непълнолетен.

Прегледана: 52640

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече