Жена спря влака Варна-София – иска да й дадат водка

0

Млада жена, качила се на жп стълб, спря влака от Варна за София. Действието се развива на гарата в Червен бряг.

Видимо в неадекватно състояние, жената се е покатерила по металния стълб и обявила, че няма да слезе, докато не ѝ дадат алкохол. Намесила се и полицията. Бързият влак е престоял на перона близо половин час.

„Влакът се движеше по разписание и спря в определения час на гара Червен бряг. След това за една секунда композицията тръгна и веднага след това спря отново. Ние погледнахме през прозорците и видяхме млада жена – на видима възраст около 30 години, която се качи на един от стълбовете“, разказа директорът на професионална гимназия по железопътен транспорт Мирослав Павлов, предава бТВ.

Екшънът станал за около 20 секунди пред погледа на недоумяващите пътници и ръководител „Движение“ на гарата. Жената успяла да се изкачи на около осем метра височина и всички се притесняват, че е възможно да бъде убита от волтовата дъга.

За щастие инцидентът приключва без жертви. „Ръководителят „Движение“ на гарата реагира много адекватно. Нямаше други служители или полиция. Оказа се, че това се случва за трети път“, поясни още Мирослав Павлов.

Прегледана: 58030

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече