Актьорите от „Приятели“ проговориха за Матю Пери

0

Актьорите от „Приятели” нарушиха мълчанието си и заявиха, че са „напълно съкрушени“ от загубата на колегата си Матю Пери, който почина в събота на 54-годишна възраст. В съвместно изявление Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Дейвид Шуимър и Лиса Кудроу заявиха, че за тях това е „неописуема загуба“.

„Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да примем тазу ужасяваща загуба. С времето ще кажем повече, както и когато можем. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света“, се казва в изявлението.

Все още няма категорични заключения за причините, довели да смъртта на Матю Пери. В изявлението си, петимата актьори от легендарния сериал споделят още: „Ние бяхме нещо повече от колеги. Ние сме семейство. Има какво да кажем, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да се справим с тази неописуема загуба. С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в състояние“, се казва в изявлението.

Прегледана: 50775

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече