Не сме сами: Извънземните бродят сред нас , откакто свят светува

0

Извънземните са тук, за да спасят света и скоро ще разкрият присъствието си. Това е прозрението на уважавания експерт по извънземни Андреа Перон, чиито свръхестествени преживявания бяха превърнати във хорър филма „Заклинанието“., пише Daily Star.

Тя добавя, че правителствата се страхуват да разкрият истината на света, че извънземните са с нас от милиони години. Перон, която се прочу по целия свят като тийнейджърката, нападната от зъл дух и вдъхновила филма “Заклинанието“, твърди, че някои хора вече са тайни „хибридни“ същества, способни да общуват с нашите междугалактически посетители.

Перон отдавна е смятана за водещ ум в изучаването на окултния и духовния свят, за който се предполага, че извънземните редовно използват, за да общуват с хора. „Извънземните ни обичат. Те не искат да ни наранят. Те искат да спрем да се избиваме един друг и да спрем да изнасилваме тази планета. Случва се. Извънземните форми на живот ще се превърнат в реални за нас. Вече се случва. Те се разхождат сред нас, няма съмнение за това. На тази планета има милиони контактьори. Емпиричните доказателства са налице”, каза Андреа Перон.

„По отношение на това кой вярва или не вярва – това винаги ще бъде спорен въпрос. Това, което трябва да направим, е внимателно, с любов да запознаем хората с идеята, че не сме сами, че никога не сме били сами. В крайна сметка ще започнем да се сливаме и ще разберем, че тази вселена се обединява с живота. Това е даденост. В крайна сметка не трябва да разчитаме на което и да е правителство, не само на Съединените щати, да разкрие много повече. Правителствата всъщност укриват реалния обем на извънземно присъствие на тази планета”, добави още тя.

Прегледана: 49360

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече