Ето кой ще грабне парите и наследството на Матю Пери

0

След сърцераздирателната смърт на Матю Пери, който беше само на 54 години, любимият актьор от „Приятели“ оставя след себе си огромно имущество. 

Наследството му включва всички негови активи – всичко, което е притежавал като недвижимо имущество или собственост, и всичко, от което е имал право да получи финансови облаги, включително допълнителни приходи от повторни излъчвания на „Приятели“ по цял свят. Включени са също авторски права, търговски марки, неговото име и образ и възнаграждения, като тези от мемоарите му „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“, както и всичките му инвестиции, пари и ценни книжа. 

И след смъртта си Пери ще продължи да получава приходи от „Приятели“ но въпросът сега е кой ще ги наследи. Според адвокати вероятно Матю Пери си избрал бенефициенти. Това не е най-често срещаният начин, но със сигурност е възможност. Адвокатът смята, че има огромна вероятност Пери да си е избрал приживе наследници, които ще разполагат с финансовите му постъпления от телевизията и киното. 

Но ако Пери не е избрал конкретен бенефициент за своето наследство, тогава е по-вероятно той да е посочил друго място, на което да отидат остатъчните му приходи, тъй като всичко, което притежава, все пак трябва да отиде някъде. 

Според адвокатите, завещанието е най-малко вероятният вариант за Пери, тъй като той едва ли е искал цялото му наследство да стане известно на обществеността. 

Ако Матю Пери не е имал какъвто и да е план за наследство, ако никога не е правил завещание, тръст или нещо подобно, тогава влиза в сила съдът, за да се определи кой има право на активите му. Всичко това ще бъде публично и ще следва калифорнийския Закон за завещанието на хора, които умират без план за наследство. 

Според адвокатите, Законът за завещанието е просто правило, което гласи „Ако нямате тръст или завещание, ето списък с хора, които имат право да наследят вашите активи, когато умрете“. И тъй като всичко, което се случва в завещателния съд, е публично, е много необичайно такава практика да се следва умишлено от звездите. По-вероятно е това да се случи на известни личности, които не обмислят смъртта си. 

Пери не беше женен и нямаше деца, така че в неговия случай хората, които ще получат имуществото му, вероятно са двамата му родители – Джон Бенет Пери и Сузане Морисън. 

Джон и Сузане посрещат Матю през 1969 година, но се разделят по-малко от година по-късно. И двамата се женят повторно, като имат още деца със съответните си партньори. Сузане се омъжи за Кийт Морисън през 1981 година, докато Джон се жени за Деби през същата година. 

Ако активите му не отидат при родителите му, също е възможно наследството да отиде във фондацията на Матю Пери, която беше създадена миналата седмица в подкрепа на страдащите от злоупотреба с вещества.

Прегледана: 46780

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече