Нели Рангелова крие, че е баба

0

Естрадната звезда Нели Рангелова е вече в отбора на звездните баби. Певицата пазела упорито тайната, че с мъжа ѝ се радват на две внучета от дълго време. Още по-любопитното е, че фамилията им се увеличава със скорострелни темпове и съвсем скоро в семейството ще проплаче и трето бебе.
Внуците на Рангелова са всъщност от трите дъщери на мъжа ѝ Жоро от неговия първи брак. С тях обаче тя била в чудесни отношения и ги приемала като свои собствени деца. „Ние сме много голямо семейство. Слава Богу, че Жоро успя през всичките тези години така да направи нещата, че да запазим това. Той има три големи дъщери – Гергана, Цветелина и Соня. Ние сме много близки с момичетата. Вече имаме и две внучета – момченце и момиченце. Очакваме и трето внуче сега, от най-малката му дъщеря Соня“, признава изпълнителката на „Мой стих“.

Преди няколко месеца спретнали шеметна сватба на щерката Соня. Всичките деца на мъжа на Нели обаче живеят в Щатите и са американски гражданки заедно със семействата си. Идвали си в България през летните месеци, за да прекарват време с баща си и мащехата си. Противно на очакванията, че Рангелова е във война с първата съпруга на Жоро, всъщност двете били близки приятелки. Рангелова е категорична, че не е била причината за разпада на първия брак на мъжа ѝ и не го е развеждала насилствено, а той сам е пожелал да бъде с нея, макар вече да бил баща на три деца.

65-годишната певица има един син от Георги, който все още не я е направил баба. „Мартин навърши 27 години. Той е едно умно, интелигентно дете. Повечето си интересни способности може би ги е наследил от баща си. От мен не е взел пеенето. Мартин е студент, учи, занимава се с компютърни технологии. Все още не ми е довел бъдещата снаха“, разкрива певицата. Тя била толерантен родител и не се месела в личния живот на сина си. Не се срамувала от титлата „баба“, защото никога не е имала комплекси на тема възраст и външен вид. Нели е сред малцината естрадни величия, които не се притесняват да споделят публично годините си, вероятно защото изглежда все по-добре. Рангелова се грижи педантично за външността си, но тя е плод на волята и усилията ѝ, а не на пластичната хирургия. Певицата се гневяла, че непрестанно ѝ приписвали корекции по лицето и тялото, а в действителност нямала такива.

Прегледана: 45780

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече