Парис Хилтън крила второто бебе от родата

0

Парис Хилтън, която наскоро показа на света новото попълнение в семейството си – малката Лондон, разкри в интервю, че е пазила дъщеря си в тайна от семейството си и му я представила едва на Деня на благодарността.

„Денят ми на благодарността беше невероятен. Разбира се, тогава изненадах цялото семейство с Лондон“, сподели тя в предаването „Кели и Марк“. Диджейката обясни, че когато настъпил момента на срещата, тя и съпругът й Картър, обявили радостно пред всички членове, че имат изненада.

„Помислиха си, че съм наела фокусник, който да забавлява децата, останаха смаяни, когато видяха дъщеря ми“, допълни Парис. „Не можеха да повярват. Това беше най-хубавият Ден на благодарността, който съм имала през живота си.“

Що се отнася до 10-месечния й син Феникс, Хилтън разказа: „Той е толкова мил и нежен със сестра си. Толкова е сладък. Животът ми е завършен.“

Инфлуенсърката не пропусна да каже също, че единствените, които знаели, че подготвя такава грандиозна изненада били мъжа й, майка й Кати и сестра й Ники. Двете жени обаче не знаели кога ще дойде моментът на изненадата. 

Прегледана: 52160

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече