Алек Болдуин нападна жена, нарекла го ционист и убиец ВИДЕО

0

Актьорът Алек Болдуин не може да избяга от проблемите и пак се забърка в неприятности, след като беше уловен от камерата да удря телефона на жена, протестираща в полза на Палестина на митинг в Ню Йорк.

Срещата между двамата стана в кафене в града, където протестърката започна да дразни Болдуин, като го подканваше да изрече думите „Свобода за Палестина“. „Алек, можеш ли да кажеш „Свобода за Палестина“ веднъж“, каза жената, докато записваше цялата случка.

Тя продължи да се обръща към Болдуин. „Освободете Палестина, Алек, кажи го само веднъж и ще те оставя на мира. Просто кажи „Свобода за Палестина“ веднъж“, настоя тя, докато той поклати отрицателно глава.

След като не получи желаното протестърката започна да дразни Болдун, като го нарече ционист и му припомни, че е го съдят за смъртта на операторката Халина Хъчинс. „Защо я убихте и не сте в затвора? Вие сте престъпник“, заяви агитаторката. Това явно беше достатъчно да ядоса актьора, който посегна към жената и удря телефона й.

Това не е първият път, когато анти-израелски активисти се сблъскват с Болдуин. Група протестиращи се изгавриха с актьора миналия декември и го попитаха дали осъжда Израел. Болдуин отговори „Не, подкрепям мира в Газа“, което ги раздразни.

Прегледана: 36995

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече