ШОК ЗА ФЕНОВЕТЕ: Диана Димитрова зарязва киното и театъра!

0

Актрисата Диана Димитрова шокира почитателите си с новината, че се разделя с българската сцена и напуска театъра, в който доскоро се изявяваше, както и киното. Актрисата поема по нов за нея път –  приета да учи в престижна академия за 2D и 3D дизайн, за това съобщи самата тя в публикация във Фейсбук.

„Преди да са тръгнали други грозни слухове, скъпи хора, трябва да знаете, че напускам театъра. Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата – Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова, въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от Вас за най-любима актриса“, пише в част от поста си Димитрова.

Малко преди да сподели новината, тя за пореден път опроверга слух, в който било забъркано името й, а именно, че на младини тя е родила дете и го е изоставила.

„Нямам нито една гнусна реклама с която да Ви лъжа, въпреки хилядите предложения. Винаги съм била отровена до болка и заради това не съм удобна. Винаги съм била откровена до болка в интервютата си и в действията си. Винаги съм била тази, която ще каже истината“, завършва Диана.

Почитателите й побързаха да й пожелаят успех както в новото начинание, така и във всичко, с което се заеме занапред в живота.

Прегледана: 37175

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече