Камила е невинна: Истината за развода на Даяна и Чарлз

0

Разводът на принцеса Даяна и принц Чарлз бе един от най-обсъжданите в историята на кралското семейство. Според експерти, следящи отблизо отношенията в Бъкингамския дворец, самата Даяна е признала каква е истинската причина за раздялата ѝ с Чарлз, а разкритието е дошло малко преди фаталната катастрофа през 1997 г.

Кой е виновен за развода на Даяна и Чарлз? Години наред се смяташе, че Камила Паркър, която вече е кралица, е основната причина за развода на Даяна и Чарлз, тъй като се знаеше за връзката ѝ с тогавашния принц.

Кралският експерт Ингрид Сюард обаче споделя пред „The Sun“ за дълъг разговор, който е имала с Даяна по тази тема. В разговора, разбира се, присъства Камила, но се оказва, че тя не е основната причина за развода, пише Marca.

„Въпреки че Камила беше постоянно в мислите ѝ и беше направо обсебена от нея, последния път, когато говорих с нея, заговорих за Камила и Даяна ми каза: „О, не Камила разруши брака ни.

Хората около съпруга ми го направиха“.

Стюард продължава с разказа си и допълва, че Даяна разкрила, че именно атмосферата около нея и Чарлз е била трудна. „Трябва да си много силен и може би много по-зрял, отколкото беше Даяна“, добавя кралският експерт.

Прегледана: 21800

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече