Високо отличие „Писател и Будител“ за Стояна Нацева и Академия Щастлив живот

0

Още една изключително престижна награда получи бизнесдамата Стояна Нацева. Тя бе удостоена с почетния приз „Писател и Будител“ 2024г. на тридесетата поред церемония „Награди за мода, шоу и бизнес“, която се проведе в София.     

Освен автор на 13 бестселър книги, продадени в стотици хиляди екземпляра в България и в чужбина, госпожа Нацева е основател и собственик на най-голямата коучингова компания в България – Академия Щастлив живот, която само за 5 години от създаването си е обучила стотици хиляди студенти в над 50 уникални авторски коучинг програми за личностно и бизнес израстване. Тази година Стояна Нацева съвместно с Европейски университет в Прага започна провеждането на уникална програма МВА МЕНТОР личностно и бизнес развитие.  

Дни след награждаването г-жа Нацева и екипът й проведоха втората част от турнето „Книга с автограф“ във Варна и Бургас.

Хиляди почитатели имаха възможността да се срещнат лично със Стояна Нацева, да присъстват на уникалните лекции , да закупят книги и да получат лично автограф от автора.

Стояна Нацева е удостоена с много национални и международни награди.

Компанията Академия Щастлив живот е наградена като най-успешна в България в сектор „ОБРАЗОВАНИЕ“ 2023 и 2024г, както и в сектор „ОБУЧЕНИЯ Личностно и бизнес развитие“ за 2022 г. Тя е носител на наградите ТОП БРАНД НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО, БРАНД НА ГОДИНАТА 2024 и много други.

Прегледана: 35055

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече