Камен Воденичаров: Разделихме се със Слави след скандал  

0

 Актьорът смята, че Дългия имал потенциала да внесе положителна промяна в политическия живот

Камен Воденичаров подкрепя пишман политика Слави Трифонов. Популярният актьор сподели, че застава зад Дългия в политическите му ходове, защото според него той се опитва да подобри ситуацията.

Както е известно, двамата се познават от много години и към днешна дата имат приятелски отношения, но помежду им не липсваха и скандали.
„Свързва ни добро приятелство, бяхме и съдружници. Всеки поотделно постигна, каквото искаше, не успяхме обаче да открием формулата да го направим заедно“, заяви популярният актьор. Воденичаров сподели, че двамата са се хванали с по три дини под една мишница и било само въпрос на време да направят избор накъде да поемат.
„В крайна сметка изборът ни мина през раздяла. Тя една раздяла, затова е толкова болезнена, затова е толкова нелепа, защотоводи след себе си увличане не само на екипа, но и на настроението на хората.

„Наскоро дадох интервю за моя любим футболен клуб „Левски“. Този скандал, който стана в ръководството на клуба, на мен много ми напомня на нашия скандал със Слави навремето. В един момент, стигайки до тотален и брутален спор, късането на котката, както казваше Любен Дилов тогава, независимо от това, че бяхме съдружници, за съжаление, се случи така. Скъсахме котката наистина и това доведе до раздяла на екипа“, разказа Воденичаров.

Въпреки всичко Камен Воденичаров смята, че Слави Трифонов има потенциала да внесе положителна промяна в политическия живот на България.
„Въпреки разногласията и трудностите вярвам, че той може да постигне нещо значимо. Всички правим грешки, но е важно да се учим от тях и да продължаваме напред“, заключи Воденичаров, демонстрирайки вярата си в стария си приятел и новоизлюпен политик Слави Трифонов.

Прегледана: 27250

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече